Over Flantuas

De ‘s’ van Flantuas

Flantuas is het restaurant van Gerhard en Wilma Flantua. De ‘s’ staat voor smaak, service of streek. Want die ingrediënten haalt Flantuas elke dag weer in alle gerechten naar boven. Flantuas verrast u graag met de smaakvolle rijkdom uit de eigen regio.

Centraal staat het eten: eenvoudig lekker, lekker eenvoudig. De gerechten, van Supertostie tot het Soerfleisj, zijn te herleiden naar eigen regio, naar en puur Flevolands product.

We zijn trots op onze regio en gaan verantwoord om met streekproducten. Duurzaam koken, de smaak wordt er beter van. De een noemt het mondvermaak, de ander een feestje voor de mond. Je proeft de liefde voor het vak.

Mogen wij u uitnodigen en verrassen?
Gerhard en Wilma Flantua & team

“Je hoeft geen ingewikkelde capriolen uit te halen om beste toko van Nederland te worden. Goed eten zit ‘m niet in de stijl van de keuken of de moeilijkheidsgraad van de gerechten. Het gaat om smaak en liefde. Bij Flantuas proef je de liefde en zorg in simpele gerechten met zorgvuldig gekozen streekproducten.” – Joël Broekaert, NRC